iRidium Mobile


Sve na jednom mjestu, u jednoj aplikaciji.

SUSTAV KOMPLETNE AUTOMATIKE U SAMO JEDNOJ APLIKACIJI

 

Uz projektiranje, instalaciju i programiranje sustava za pametne kuće, nudimo razvoj iRidium Mobile aplikacije za mobilne uređaje koja je pomno prilagođena svakom klijentu na način koji njemu odgovara. Također, ovu uslugu nudimo i zasebno, neovisno o sustavu automatike koji je na objektu implementiran. Razvoj iRidium Mobile aplikacija mogu odabrati svi koji već posjeduju pametan dom (i drugi objekti također), a željeli bi mobilnu aplikaciju za smartphone ili tablet koja objedinjuje sve aspekte pametne kuće u jedno korisničko sučelje. Sučelje za upravljanje modernim domom veoma je krucijalno s obzirom da značajno utječe na korisnikovo iskustvo kod same interakcije s pametnom kućom ili bilo kojim drugim objektom. Naše iskustvo se proteže od pametnih kuća pa sve do pametnih vrtića i hotela. Uobičajena je praksa koristiti opremu koja radi putem različitih protokola u velikim projektima automatizacije. Na primjer KNX za upravljanje rasvjetlom, roletama, klimom, Modbus u inženjerskim sustavima (pumpe, kotlovi), IP-protokol za kontrolu AV opreme. Zahvaljujući iRidiumu nema potrebe za korištenjem različitih pristupnika od KNX-a do drugih sustava. iRidium server funkcionira kao univerzalni pristupnik i jedan kontroler za sve sustave.


• Radi na svim popularnim uređajima i panelima (iOS, Android).

• Omogućuje upravljanje nekoliko objekata (na primjer, kuća, stan i ured) iz jednog projekta.

• Također je moguće prebacivati se između nekoliko projekata u jednoj aplikaciji.

• i3 pro može raditi s poslužiteljem (serverom) kao i bez njega.

• Upotreba bez poslužitelja prikladna je u slučajevima kada je potrebna samo dobra vizualizacija (na primjer za kontrolu kućnog kina ili za AMX i Crestron projekte ili male KNX projekte), a funkcije poslužitelja nisu potrebne.

• Sustavi automatizacije ne smiju ovisiti o pristupu Internetu. Neki komercijalni projekti iz sigurnosnih razloga ne smiju imati pristup Internetu pa stoga i3pro radi lokalno i bez Interneta.

• U mnogim slučajevima oprema može imati samo jednu vezu, na primjer, Global Caché, Marantz, Beckhoff. Ako želite upravljati ovom opremom s više panela, potreban je poslužitelj. Poslužitelj se povezuje s opremom i omogućuje bilo kojem broju panela da kontrolira ovu opremu.

• Cijene razvoja i3pro aplikacija kreću se od 800 do 2000 €, no to ovisi o projektu i definitivno nije ograničeno.
Obratite nam se s povjerenjem!