Standard paket

Najpopularniji izbor pametnog sustava.

STANDARD PAKET

Kvadratura
100-200 m2
Prostorije
6-10

Ovaj paket donosi Vam napredne mogućnosti pametnog sustava te svakako pretvara Vaš dom u pametniji. Savršen je za kuće ili stanove.

25 000 - 50 000 kn

(okvirna informativna cijena)

PREGLED PAKETA

Sustav u ovom paketu omogućuje Vam suvremenu kontrolu doma, te uz to upravljanje s pametnog telefona (Android, iOS). Automatizacija se programira prema zahtjevima korisnika, a uključuje paljenje rasvjete na senzore pokreta, dizanje/spuštanje roleta u određeno vrijeme, također s klimatizacijom i grijanjem. Kao dio ovog paketa tu su moderni HDL centralni paneli serije Prism i Eviro koji Vam pružaju pouzdanu i lagodnu kontrolu pametnih aspekata kuće, stana ili neke druge stambene jedinice. Osim centralnih panela tu su i paneli s tipkama koji zamjenjuju tradicionalne prekidače te su istovremeno u potpunosti prilagodljivi. S pametnom bravom više ne morate nositi ključ za ulaz u Vaš dom jer tu su novih 5 načina otključavanja. Sve zajedno pruža komfor, praktičnost i uštedu energije do 30%. Paket nije fiksni te su moguće izmjene na zahtjev klijenta.

ZNAČAJKE

  • Klasična ili dimabilna rasvjeta
  • Rolete, žaluzine, zavjese
  • Klimatizacija
  • Grijanje
  • Utičnice
  • Audio sustav
  • Pametna brava
  • Mobilna aplikacija
  • Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit integracija
  • Korisnička podrška
kontrola rasvjete

KONTROLA RASVJETE

Dostupna kontrola kompletne rasvjete na jednom mjestu. Korisničko sučelje koje je pristupačno svakom korisniku te je dostpuno u bilo koje vrijeme. Programibilno paljenje odnosno gašenje rasvjete prema Vašim potrebama.

AUTOMATIZIRANE ZAVJESE

Neka Vas svako jutro dočekaju zrake sunca koje dopiru kroz prozor spavaće sobe. Ovakav scenarij omogućuje pametan sustav koji upravlja roletama, žaluzinama ili zavjesama na moderan način.

automatizirane zavjese
klima

KVALITETA ZRAKA JE BITNA

Kontrola klimatizacije moguća je sa svakog panela ili mobilne aplikacije, također automatizacija je preporučena u smislu da se klima pali nekoliko minuta prije nego dođete u Vaš dom.

VAŠ DOM, NA DLANU

Sve je pod kontrolom. Pristup svakom aspektu pametnog doma imate putem LifeSmart mobilne aplikacije. I još mnogo više.

SAZNAJ VIŠE
mobilna aplikacija
asistent

RECITE I OSTVARIT ĆE SE

Još jedna mogućnost koju Vam nudi pametan sustav je upravljanje glasovnim naredbama ako koristite virtualne asistente kao što su to Amazon Alexa i Google Home.

MODERNO UPRAVLJANJE GRIJANJEM

Zaboravili ste isključiti grijanje nakon što ste krenuli na odmor? Želite zagrijati dnevnu prije dolaska s posla? Mobilnom aplikacijom možete lako isključiti ili uključiti grijanje i kad ste udaljeni od kuće.

mobilna aplikacija
asistent

AUDIO SUSTAV

Glazba ispunjava naše svakodnevne živote, uz novi audio sustav oživite svaku sobu kroz stropne ili zidne zvučnike. Za najbolje iskustvo preporučujemo spajanje virtualnog asistenta na sustav.

5 NAČINA OTKLJUČAVANJA

Pametna brava novi je standard kad govorimo o apartmanima, no također i kod drugih stambenih objekata. Otključavanje je moguće šifrom, otiskom prsta, pametnim telefonom, karticom ili ključem.

mobilna aplikacija

Zainteresirani ste?